1-2 hummer
1 stilk stangselleri
1 gulrot
2 sjalottløk
3 dl kremfløte
2 dl ekstra dry prosecco
2 gode skvis sitron
3 ts tomatpure
Krydder
Hummerkraft
Hummerskall
Ca 1 liter vann
2 ts tomatpure
5 dusker persille
Ha olivenolje i en gryte.
Fres skallene i ca 1 min på hver side.
Hell over vann og ha i tomatpuré og persille.
La småkoke i 1 time.
Sil av.
Rett før servering tilsetter du hummerkjøttet eller fordeler kjøttet i serveringstallerkener
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/