Jegergryte med (elg)karbonadedeig

 


Fam på 4 ( tid ca 15-20 min)

150 g bacon
4-600 g karbonadedeig
4 dl vann
3 opphakka charlottløk
1/ 2 purre i skiver
en opphakka paprika
15 skiver fløtemysost
2 kjøttbuljong
3 dl fløte
1 ss soyasaus
1 1/2 ts timian
2 ss creme fraiche
salt/pepper

Finn en middels stor kasserolle. Stek i biter i gryta. Tilsett karbonadedeig og steik med ett dryss salt og pepper.
Hell på vann og tilsett opphakka charlottløk, purre i skiver og opphakka paprika.
Tisett nå skiver fløtemysost og kjøttbuljong. Ha så oppi fløte, soyasaus og timian. Til slutt rør inn creme fraiche.
Smak om du ønsker mer salt og pepper. Serveres med poteter, potetmos eller ris.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

3 kommentarer
    1. Lagde denne gryten i dag, byttet karbonadedeig med hjortekjøttdeig. Ble veldig god. Serverte med potetmos og salat.

    2. Denne var helt nyyydelig 😍 du har mange fantastiske oppskrifter her men denne ble min nye favoritt nå 😁 tusen takk for at du deler 😍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg