Til fam på 4 i 2 dager
1 kg elgkjøtt (kokekjøtt)
3 dl vann
5 dl kremfløte
4-5 sjarlottløk
3 never sopp
10 skiver fløtemysost
2 kjøttbuljong
3 ts dijonsennep
1 ts timian
2 ss soyasaus
4 ss tørka tranebær
Stek kjøttet og sjarlottløk raskt på hard varme i en stekepanne med høye kanter.
Tilsett væsken og smakstilsetninger og resten av indigriensene. Stek raskt sopp i en panne og sett til side.
La elg elgpannen putre i ca 2.5 time til kjøttet er mørt. Rett før servering tilsettes soppen.
Kok ris og damp grønnsaker.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/