Kylling- enchilada med ett hint av orient


Kylling- enchilada med ett hint av orient:

6 tortillalomper
600 g kylling
1 løk
1/2 rødløk
1 boks mais
1 grønn paprika
1 gul paprika

Krydderblanding:
2 ts paprika
1 ts løk pulver
1 ts garam masala
1 ts spisskummen
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts hp saus
1 ss soyasaus.

Stek løk og paprika mykt og blankt og sette til side.
Stek kyllingfilet i biter med mais, krydder og smakstilsetninger. (Spar litt løkblanding til garnityr ved servering)
Fordel løk og kylling blanding i tortillaene. Rull de. Legg i ildfast form og stek 15 min, gjerne med grillfunksjon til slutt.
Server med rømme og salsa.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg