Schwarzwald-kake


Bunnene:
2 dl nøttekjerner
2 1/2 dl melis
4 eggehviter

Fyll :
5 dl kremfløte
1/2 dl nøttekjerner
2 ts vaniljesukker

Garnering:
Revet kokesjokolade

Tegn opp 3 sirkler ca 23 cm i diameter på ett bakepapir.

Smør og strø papiret og legg det på plate

Mal nøtter uten skall og bland i melis.

Stivpisk eggehvitene.

Vend de forsiktig inn.

Fordel røren på sirklene.

Stekes hver for seg i ovnen i 12-13 min på 175 grader.

Pisk fløten.

Legg krem mellom lagene med marengs og på toppen.

Bruk gjerne kakesprøyte.

Rasp sjokolade over til slutt.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg