500 g pastaskruer
400 g kyllingfilet
150 g bacon
1/2 rødløk
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/2 gul paprika
3 stilker vårløk
1.5 pose majones
6 toppa ss creme fraiche
2 ts gurkemeie
2 -3 ts salt etter smak,
6 ts karri
1.5 ts pepper
3 ts sitron
Kok pastaen etter ansvining og avkjøl.
Stek bacon og stek kyllingen i baconfettet. La det avkjøles før du blander det med pastaen.
Lag dressing av majones, crème fraiche, sitron og krydder. Hell over pastablandingen og bland godt sammen.
La den sette seg minst en halvtime. Kan med fordel stå over natten.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Regner med at det er 500 g pasta skruer og ikke stk 😉 Denne må prøves 😍
Torill Skaug: Hehe, det stemmer! Skal endre 🙂