Ørret med pepperrotkrem, rista pinjekjerner, wokede grønnsaker


4 personer
Ørreten:

Sprinkle over 1/2 lime og balsamico og krydre med salt og pepper.

La ligge i 30 min.

Bak i ovnen på 200 g i 10-15 min

Pepperrotkrem:
1 boks rømme
2 ts sitron
4 ts revet pepperrot (tube)
2 1/2 ts sukker
1 ts salt
1/2 – 1 ts pepper
2 dl bladpersille
Bland ingrediensene. La trekke i kjøleskap.

Kok ønsket mengde ris etter eget ønske.

Vi bruker 7 dl vann på 4.5 dl jasminris.

 

Grønnsaker:

Wok en pose wokmix på hard varme i 6-7 min.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg