Påleggsalat
7 dl ferdig mengde
200 gram kyllingfilet
(150 gram bacon)
1 pose majones
3 ss rømme
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
3/4 eple (pink lady)
3 stilker vårløk
2 ss sitronsaft
1 ss karry
1 ts salt
1 ts pepper.
Stek baconet. La det renne av på papir.
Avkjøles.
Finkutt alle grønnsakene.
Bland rømme, majones,
2 ss sitron,
1/2 til 1ss karry,
1 ts salt
en klype sukker
Bland i grønnsakene.
Ha i den avkjølte kyllingen.
Klipp opp baconet og ha i.
Vend godt rundt.
Salaten kan med fordel trekke litt i kjøleskapet så smakene setter seg.
Server gjerne med ristet brød.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ser nydelig ut <3 søteste 🙂
Dette så utrolig godt ut! Skal jeg prøve ut en gang 🙂
Nam 🙂
Jeg er glad i kylling , glad i bacon veldig glad i curry, så dette tror jeg blir en favoritt!
Håper det Kari Pettersen: )
Dette må prøves 😄 Lenge holder den seg ?
Ca 3 dager Camilla: )
Går det an å fryse denne tror du? Slik at den varer lenger.
Nei, det blir ikke bra Inga:
laget denne igår. den er akkurat så god som den ser ut! Den gikk rett inn på lista over salater jeg skal lage til julekoldtbordet.
Så utrolig kjekt å høre synnøve: )
Igjen: TUSEN TAKK for inspirasjon. Gler meg til å overraske med denne! 😊 God helg 😊
God helg Laila Hauso: ). La meg høre om du blir fornøyd 🙂
Kjempegod😊Lager den ofte😊
hei. kyllingen, skal den stekes? finner ingen info om det, kan en bruke ferdig grillet kylling?
Veldig spess å be om penger!!