Karri og kylling baguettesalat

Påleggsalat

7 dl ferdig mengde

200 gram kyllingfilet
(150 gram bacon)
1 pose majones
3 ss rømme
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
3/4 eple (pink lady)
3 stilker vårløk
2 ss sitronsaft

1 ss karry

1 ts salt

1 ts pepper.

Stek baconet. La det renne av på papir.

Avkjøles.

Finkutt alle grønnsakene.

Bland rømme, majones,

2 ss sitron,

1/2 til 1ss karry,

1 ts salt

en klype sukker

Bland i grønnsakene.

Ha i den avkjølte kyllingen.

Klipp opp baconet og ha i.

Vend godt rundt.

Salaten kan med fordel trekke litt i kjøleskapet så smakene setter seg.

Server gjerne med ristet brød. 

Velbekomme.       

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg