2 personer
Beregn 5-8 scampi pr pers
Isbergsalat
Purre
Gressløk eller vårløk
Lime
Legg scampi på ett fat.
Sprinkle over olje og saften av en halv lime.
Strø på karri og salt.
La ligge 30 min.
Stek de kjapt på høy varme kun kort tid på hver side.
Stekes de for lenge blir de seig.
Dressing:
2 ss creme fraiche
2 ss gresk Youghurt
2 ss majones
Ett skvis lime
En fingerklype salt og sukker
Karri etter eget ønske.
Serveres med baguetter.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hei! Fantastisk blogg. Jeg har brukt denne bloggen helt siden nyåret nå til middagsideer. Tusen takk!!
Et spørsmål; tenkte å prøve denne retten til neste helg. Men bør det være ferske scampi? (Vet ikke om det går an å få tak i :p ) eller går det bra med de man kjøper på butikken?
Jeg kjøper frosne 🙂 Så kos at du bruker bloggen. Takk 🙂