Scampisalat med karridressing


2 personer

Beregn 5-8 scampi pr pers
Isbergsalat
Purre
Gressløk eller vårløk
Lime

Legg scampi på ett fat.
Sprinkle over olje og saften av en halv lime.
Strø på karri og salt.
La ligge 30 min.
Stek de kjapt på høy varme kun kort tid på hver side.
Stekes de for lenge blir de seig.

Dressing:
2 ss creme fraiche
2 ss gresk Youghurt
2 ss majones
Ett skvis lime
En fingerklype salt og sukker
Karri etter eget ønske.
Serveres med baguetter.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    1. Hei! Fantastisk blogg. Jeg har brukt denne bloggen helt siden nyåret nå til middagsideer. Tusen takk!!
      Et spørsmål; tenkte å prøve denne retten til neste helg. Men bør det være ferske scampi? (Vet ikke om det går an å få tak i :p ) eller går det bra med de man kjøper på butikken?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg