100 g mandler
250 g melis
3 eggehviter
Noen fnugg salt
Mandlene kvernes eller grovhakkes med stavmikser.
Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 min (hvis du ønsker den seig) og 30 min hvis du ønsker den hard.
Marengs:
 4 eggehviter
 200 g sukker
 Noen fnugg salt
 Stivpisk eggehvitene med noen fnugg salt.
Stek midt i ovnen på 125 grader i 2 timer.
Jordbærcoulis:
 200 gram frosne jordbær
 Saft av en sitron
 2 ss sukker
 Kjør blandingen med stavmikser.
Smelt og avkjøl kokesjokolade. Pyntes etter ønske.
Tanja
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
 Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
 Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
 
 


 
											
DENNE må jo bare bli dagens dessert.. 😍
Herlig
Dette ser spennende ut. Må prøves. Takk for at du deler dette med oss.