Kok 1/2 pakke spaghetti/tagliatelle med salt og olje.
Stek en stor kyllingfilet
1-2 pk bacon.
Kutt opp 1/2 purre og
3 kvaster vårløk
.
Lag en blanding av
5 dl fløte
2 eggeplommer,
salt og pepper.
Da pastaen er silt ha den tilbake i gryta.
Skru på laveste varme.
Hell over biter av kylling og oppklipt bacon samt grønnsakene.
Hell over fløteblandingen.
Vend rundt og rundt til det varmes.
Nb skal IKKE kokes.
Smak så til med ekstra salt og pepper.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Oppskriften ser veldig god ut. Men blir ikke purre og vårløken veldig stram i smaken hvis den ikke blir stekt eller kokt?
Dette er super froeningsmat også, tenker jeg. Ikke bare god middag. 🙂
Det syns jeg ikkr Jeanette: ). Men du kan surre det blankt om du vil
Hvor mange holder dette til?😊
4-6 , alt ettersom Veronica:
Har en 2-åring som ikke tåler egg, er det en veldig vesentlig del av oppskriften? Kunne jeg byttet det ut med noe annet?
Middagen blir fyldigere med men tror det blur godt uten også Camilla: ). Kanskje ta litt mindre fløte 🙂 . LL meg få høre hvordan det ble. Sikkert flere som lurer 🙂
Kremfløte eller matfløte?? 😃
Kremfløte Gun:
Hei! 🙂 Dette skal jeg prøve idag tenker jeg. Men steker du kyllingfileten hel, eller deler du den opp?
Deler opp Ida Meldgaard: )
Går det ann å gjøre denne retten med mindre fett i? Jeg må tenke på fettinnhold i kosten😏
5 dl kremfløte til 4-6 personer?? Jeg antar det er gjort en skrivefeil her. Dette vil vel påvirke smak, konsistens og kaloriinnhold betraketelig? Jeg håper du retter opp oppskriften. Uansett hva jeg har tenkt å lage (selv fastelavnsboller med krem) har jeg aldri benyttet mer enn en kartong (3 dl) fløte i min matlaging. Hører fra dere.
Det er 5 i denne Pernille: ). Den er veldig mektig. Du står selvsagt fritt til å ikke benytte oppskriften eller begrense mengden 🙂
Redusere fløtenAnonym: )
Går ut ifra at bacon og kylling strimles og stekes først? Eller?
Ja Kirsten: )
1 kyllingfilet og halv pakke spaghetti til 4-6 personer?
Er du vitttig?
Hvordan det Mona?
Må vel vær feil i denne oppskriften som skal være til 4-6 personer. Ville jo hatt både mere pasta og mer kyllingfilet, Retten var veldig god på smak. Vi var tre personer. To mannfolk og en dame, men jeg tror det ikke holder til 6 personer. Serverte fakstisk litt brød ved siden av.