26 cm form
Kaken:
5 egg
4 dl sukker
1 boks seterrømme
4 dl mel
3 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1.5 ts kanel
1 ts muskatnøtt
2 ts vaniljesukker
1 ts ingefær
Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett resten og visp godt. Stekes på 170 grader i en time.
Ostekrem som serveres i egen skål
(Litt flytende)
175 g Philadelphia ost
4 dl melis
3 ts vaniljesukker
1 ss crème fraiche
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Kan denne fryses med osteglasuren?
Jada Thea: ) Men finest om du fryser uten
Kan man bytte ut crème fraiche med rømme eller noe annet?
Kan denne lages med lettrømme laktosefri? Har laktoseintoleranse😳. Ps julekakeoppskriften var god👍jeg spiser ikke den men min mann skrytte😊