(Til fam på 4)
Sett på ønsket mengde ris.
4.5 dl jasminris på 7 dl vann.
Del 600 g kyllingfilèt i biter.
2 ss akasiehonning
2ss soyasaus
2 ss sitron
Hindu kyllingkrydder.
Kyllingfilèt stekes i stekepanna da smøret har smelta og plata er varm.
Ha over resten av ingrediensene
Del opp
1 gul
1 rød og
1 grønn paprika
og ca 15 cm purre.
Ha dette i stekepannen.
Skru ned på middels varme og la det surre noen minutt.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Har du et forslag til saus slik at det ikke blir så tørt?
Er litt sausete denne Marte: )