Ha på grovsalt på filetene og la de ligge i 20-30 min.
Strø på salt og pepper og stek på litt over middels temperatur i ett par min på hver side til de flakes perfekt.
Sett ønsket antall poteter på koking.
Sellerirotpurè:
2 små sellerirot
1 dl fløte
1 ts pepper
2 ts salt
4 ss smør.
Kok sellerirot mør i skiver. Ha av kokevannet.
Ha i fløte, salt og pepper og rør dette godt inn.
Sandefjordsmør:
1.5 dl fløte
100 g smør
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
1-2 ts sitron
5 ss bladpersille
Kok opp fløten.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/