Lettvint rask torskepanne


 

Lettvint rask torskepanne 
 
4 pers

6 gulrøtter

1 løk
1 søt paprika

800 g torsk
3-5 dl fløte
Mel
Salt og pepper. 

Tin fisken.
Rasp gulrot . Hakk opp løk og søtpaprika.
 
Vend fisken i en blanding av mel, salt og pepper.
Stek fisken på noe over middels varme i godt med smør til den er gylden på hver side. (3-4 min).
 
Hell over fløten sammen med løk og paprika.
Smak til med salt og pepper. La dette surre i 3-4 min.
 
Serveres med poteter.
                Velbekomme.
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg