Lettvint rask torskepanne

4 pers

6 gulrøtter

1 løk
1 søt paprika

800 g torsk
3-5 dl fløte
Mel
Salt og pepper.

Tin fisken.
Rasp gulrot . Hakk opp løk og søtpaprika.
Vend fisken i en blanding av mel, salt og pepper.
Stek fisken på noe over middels varme i godt med smør til den er gylden på hver side. (3-4 min).
Hell over fløten sammen med løk og paprika.
Smak til med salt og pepper. La dette surre i 3-4 min.
Serveres med poteter.
Velbekomme.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg