80 tallspizza

80-tallspizza
Fyll:
500 g karbonadedeig
En boks tomater
Ett lite beger tomatpuré 125 g
2 ss ketsjup
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts paprikapulver
2 ts løk pulver
1 ss oregano
1 stor løk
1/2 paprika

Deig:
500 g møllerens pizzamel
1 pk tørrgjær
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss olivenolje
2 ss oregano

Elt deigen sammen og sett til heving.
La heve 30 min.
Stek karbonadedeig.
Tilsett krydderet.
Tilsett alt det tomatiserte.
Ha i finhakket løk og paprika.
La putre i 10 min.
Smør en langpanne med olje.
Fordel deigen i.
Ta på pizza fyllet.
Legg på 1 eller 2 lag ost.
Stek midt i ovnen på 225 grader i 22 min.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg