Skinnstekt torsk med selleri & potetmospure med trøffelolje, ruccola og ekte nøttesmør

4 pers
6-800 torskefilet
Tin fisken.
Del opp i serveringsstykker.
Ha på grovmalt salt 
La den ligge i 20 min.
Skyll kjapt av saltet, klapp tørr og ha på finmalt og hvit pepper.

Stek først med skinnsiden ned i 5 min og 2 min på andre siden på litt over middels varme.

Selleri&potetmos pure med trøffelolje
10 poteter . (skrelles)

1 sellerirot   ( deles i biter)
Dette kokes mørt.
Hell av vannet og ha i 100gr smør.
Og stappes.
Ha i
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts hvit trøffelolje
2.5 dl fløte 
Rør godt inn
Dampet gulrot:

Del i stenger og dampes i 5-6 min.

Ekte nøttesmør:
Smelt 50 g smør og la det surre seg lysebrunt.

Ha i 50 g finhakkede hasselnøtter.

Anrett med fisken over ruccolaen.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg