Tin fisken.
Stek først med skinnsiden ned i 5 min og 2 min på andre siden på litt over middels varme.
Selleri&potetmos pure med trøffelolje
10 poteter . (skrelles)
Del i stenger og dampes i 5-6 min.
Ekte nøttesmør:
Smelt 50 g smør og la det surre seg lysebrunt.
Anrett med fisken over ruccolaen.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/