Skinnstekt torsk med selleri & potetmospure med trøffelolje, ruccola og ekte nøttesmør

Skinnstekt torsk med selleri & potetmospure med trøffelolje, ruccola og ekte nøttesmør 
 
4 pers
6-800 torskefilet
Tin fisken.
Del opp i serveringsstykker.
Ha på grovmalt salt 
La den ligge i 20 min.
Skyll kjapt av saltet, klapp tørr og ha på finmalt og hvit pepper.
Stek først med skinnsiden ned i 5 min og 2 min på andre siden på litt over middels varme.

Selleri&potetmos pure med trøffelolje
10 poteter . (skrelles)

1 sellerirot   ( deles i biter)
Dette kokes mørt.
Hell av vannet og ha i 100gr smør.
Og stappes.
 
Ha i
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts hvit trøffelolje
2.5 dl fløte 
Rør godt inn
 
Dampet gulrot:
Del i stenger og dampes i 5-6 min. 

Ekte nøttesmør:
Smelt 50 g smør og la det surre seg lysebrunt.

Ha i 50 g finhakkede hasselnøtter. 

Anrett med fisken over ruccolaen.

           Tanja

 
 
 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg