Blomkål med ost & persillesaus med sprøstekt bacon
(4 pers)
Bacon -mengden dere ønsker (eks 450 g)
4 små eller 2 store blomkål
4 ss smør
4 ss mel
8 dl melk
2 dl fløte
120 g jarlsberg
80 g parmesan
2 ts salt
1 1/2 ts pepper
1 ts muskat
3 never frisk persille.
Lag jevning av smør og mel. Rør inn melka under omrøring.
Kok opp og la putre.
Ha i fløte og krydder.
La putre 6-7 min. Ha i persille like før servering.
Blomkålen kokes i lettsaltet vann i 6-7 min.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ser sååååå godt ut,det må bare prøves😊😊😊
Takk Anita: )
Takk for tidenes middagstips! Det ser bare lekkert ut 😀
Så kos å høre Camilla Kittelsen: