Grillet marinert kyllingfilet med epledressing, grillet squash og maiskrem
Beregn 1 kyllingfilè pr pers
Marinade:
1 dl soyasaus
2 ss akasiehonning
1 ts sitronsaft
1 ss hindu kyllingkrydder
Rør blandingen godt sammen.
Pensle fileténe.
Hvert kvarter tar du en skje og heller på nytt over fileténe.
La trekke en times tid.
Stekes på grill i noen min på hver side til den er fin og karamellisert.
Epledressing :
1/2 boks rømme
1/2 lime
1/2 raspet eple ( pink lady)
2 klyper sukker
1 ts cayennepepper
1 ts salt.
Bland alt i en liten bolle og la trekke.
Maiskrem
2 bokser mais
2 dl fløte
1 ts salt
1/2 ts pepper
La alt koke i 35-40 min.
Bruk så stavmikser til du har fått en fin og glatt konsistens.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/