Grove boller

Grove, luftige og saftige

Ca 50 stk

1100 g hvetemel
1100 g sammalt hvetemel
4 dl havregryn
2 ts hornsalt
2 ts salt
1 pk gjær
3 ts bakepulver
1 ss sukker
1 liter kefir
4 dl vann
200 g smør

Ha det tørre i en kjøkkenmaskin. Varm opp kefir og vann til 37 grader. Hell dette i kjøkkenmaskina. Skjær 200 g smør i terninger og tilsett litt etter litt. La heve i 45 min. Trill ut og la etterheve i 30 min. Pensle med egg. I ovnen på midterste rille i i 10 -12 min på 200 g.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg