Grove, luftige og saftige
Ca 50 stk
1100 g hvetemel
1100 g sammalt hvetemel
4 dl havregryn
2 ts hornsalt
2 ts salt
1 pk gjær
3 ts bakepulver
1 ss sukker
1 liter kefir
4 dl vann
200 g smør
Ha det tørre i en kjøkkenmaskin. Varm opp kefir og vann til 37 grader. Hell dette i kjøkkenmaskina. Skjær 200 g smør i terninger og tilsett litt etter litt. La heve i 45 min. Trill ut og la etterheve i 30 min. Pensle med egg. I ovnen på midterste rille i i 10 -12 min på 200 g.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hvordan får du til å rulle? De sprekker jo bare
Da høres det ut som for mye mel Carina: . Det skal ikke være sånn. Prøv litt olje på hånden