Tempura:
200 g mel,
1 klype salt,
4 stk eggeplomme,
4 dl kaldt vann eller Fariss eller øl og
3 ss soyaolje
Stivpisk eggehvitene og vend inn i røra.
Vend bananene i.
Ha de i frityren på 190 grader til de blir gyldne.
Serveres med is.
Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
13 kommentarer
Nam så deilig 🙂
Hvis man itte har frityrkoker åssen lager man dette da??😊
Må bruke gryte da og passe på temperaturen. 160-180 grader Irene:)
Serveringstips: del opp bananen i to. Da ser det ikke ut som en penis 😉
Gir vel bare ekstra appetitt det Maria;)
Hvorfor står det eggeplomme i oppskriften, også skal man stivpiske eggehvitene i fremgangsmåten? 🙂
Først har man i eggeplommene og så stivpisker man hvitene : )
Nydelig med litt lys sirup på bananen når den serveres . Honning kan også brukes😃
Det er garantert godt ja Anonym:
Kan du skrive litt detaljert hvordan “røra” lages / blandes☺️☺️
Pisk sammen alt inkl plommerTrude: ). Stivpisk så hvitene og vend inn
Såg snadder ut 😍. Jeg bruker tresleiv for å sjekke temperaturen på oljen. Når det bobler rundt sleiven er oljen klar for bruk.
Ja det er lurt ♥️