23 digestivekjeks
105 g meierismør
Knus kjeksene og bland med smeltet smør til jevn masse.
Ha ned i en kakeform ca 26 cm,
men ikke press ned i for da blir den hard.
Sett i kjøleskap.
Fyll:
3 Plater gelatin
2 ss kaldt vann
3 dl kremfløte
2 beger philadelphia orginal
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ss sitronsaft
Samt finrevet skall av 1 sitron.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 min.
Pisk kremfløten stiv med sukker.
Tilsett vaniljesukker og philadelphia og pisk til en luftig masse.
Kok opp vann med sitronsaft, klem ut vannet av gelatinplatene og bland de med sitronvannet.
Hell oppi osteblandingen.
Tilsett sitronskall til slutt.
Hell ostekremen over bunnen og la stå i kjøleskap i minimum 3 timer.
Pynt:
1 pakke jordbærgele kokes etter anvisning med halv mengde væske.
La den kjøle seg litt ned og stivne litt før du heller over kaken.
Ha jordbær i geleen.
La stå i kjøleskap i ca 2 timer.
Kan pyntes videre om ønskelig før servering.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Høres og ser nydelig ut, skal prøves:):)
Maren:
Tusen takk, og så bra man kan inspirere 🙂
Denne gleder jeg meg til å prøve tusen takk