Ca 35 stk
Pisk eggedosis:
3 egg
225 g sukker.
Pisk 1.25 dl kremfløte stiv.
Sikt sammen
650 g mel,
2 ts kardemomme,
1 ts natron
1.5 ts hjortetakksalt.
Bland alt sammen.
Bruk smultringbaker og stek i smult.
Varm sjokolade i vannbad og dypp de direkte i ønsket sukkerpynt.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/