1 stor kyllingfilet
4 cherrytomat er
1/4 rød paprika
1/2 rødløk
2 never ruccola
Krydre fileen med salt, pepper og estragon. Stek den i pannen på litt over middels varme noen minutter på hver side. La hvile. Skjær opp i passende biter. Anrett salat og kylling på tallerken.
Purrekrem:
1 dl kremfløte
1 ss majones
2 ts sitron
7-8 cm opphakket purre
Salt og pepper (smak til)
Stivpisk kremfløte og vend i resten.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette så godt ut 🙂
lisarorvik:
Tusen takk 🙂