1 stor kyllingfilet
4 cherrytomat er
1/4 rød paprika
1/2 rødløk
2 never ruccola
Krydre fileen med salt, pepper og estragon. Stek den i pannen på litt over middels varme noen minutter på hver side. La hvile. Skjær opp i passende biter. Anrett salat og kylling på tallerken.
Purrekrem:
1 dl kremfløte
1 ss majones
2 ts sitron
7-8 cm opphakket purre
Salt og pepper (smak til)
Stivpisk kremfløte og vend i resten.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette så godt ut
lisarorvik:
Tusen takk
Vårløk er en fullgod erstatning for purre i de aller fleste tilfeller, det er også hakket mildere. Det kan med fordel også være litt mindre krem, men den var god her. Skal dette lages raskt, kan også salatkylling eller kyllingrester brukes.