Elgkarbonader
(30-35 store)
2 kg karbonadedeig
2 dl fløte
4 egg
2 ss malt muskat
Smak til med salt og pepper
Ha karbonadedeigen i en bolle.
Tilsett krydderet.
Ha i eggene.
Bruk gjerne hendene og elt deigen godt.
Ha våt hånd eller skje og form til boller.
Legg de i varm stekepanne med smør. (godt over middels varme)
Trykk de godt ned.
Jeg bruker en slik man stapper poteter med.
Kan serveres til svært mye.
Fint å fryse og ta opp på travle dager. Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Gud så gode de så ut! Hadde ikke sagt nei takk til en slik middag
Aleksandra:
Takk for det 
Så kjekt og høre
Bruker du ikke hvetemel og potetmel i tillegg til eggene?
nei, ikke i karbonader. i kjøttkaker bruker jeg potetmel og griljermel blant annet
Stemmer det med 2 SS muskat?
Det stemmer Anonym: )Disse er veldig populære. Strøkne skjeer
Jeg stuper ned i fryseren og ser hva jeg har der av deig! Ser kjempegode ut



Takk , håper du blir fornøyd Kari Pettersen:
di så goe ut..men kor e ..elgen??..
Ojsann.kjellfrid amundsen: Der har ordet elg falt ut da jeg la inn i bloggen.