800 g karbonadedeig
1 glass fetaost (ta bort oljen)
50 g finrevet parmesan
4 dl fløte
2 egg
4 ts basilikum
4 ts timian
Smak til med salt og pepper
Bland ingrediensene hurtig sammen med hendene.
Form små boller.
Stek på litt over middels varme i godt smør.
Du kan trekke de i vann/kraft om du vil, men jeg foretrekker å lage de ferdig i stekepanna. Velbekomme .
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette så godt ut 🙂
Tina Marie:
Tusen takk 🙂
Prøvde denne oppskriften i går, men den ble veldig bløt. Måtte tilsette mye potetmel