Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade


Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade av Tanja 
4 pers

15 små eller 10 store asterixpoteter
600 gram torskefilet
30 ritzkjeks
1 egg

Pommes frites

Skrell potetene. 
Del de i passende staver. 
Legg de i vann i 45 min. 
Tørk godt av de med kjøkkenpapir. 
Sett frityrkokern på 190 grader. 
Friter til de er gylne og crispy. 
Med denne mengden poteter tar det 25-30 min.

Persilleremulade:

1 pk remulade tilsett persille 

Torskenuggets:

Tørk godt av filéen med kjøkkenpapir. 
Del opp i mindre biter ca 2 × 3 cm. 
Ha på salt. 
Dypp bitene først i egg og så i knuste ritzkjeks.
Stek i godt smør i 3-4 min på hver side til de er gyldne. 
Velbekomme. 

             Tanja 

Siste innlegg