Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade av Tanja
4 pers
15 små eller 10 store asterixpoteter
600 gram torskefilet
30 ritzkjeks
1 egg
Pommes frites
Skrell potetene.
Del de i passende staver.
Legg de i vann i 45 min.
Tørk godt av de med kjøkkenpapir.
Sett frityrkokern på 190 grader.
Friter til de er gylne og crispy.
Med denne mengden poteter tar det 25-30 min.
Persilleremulade:
1 pk remulade tilsett persille
Torskenuggets:
Tørk godt av filéen med kjøkkenpapir.
Del opp i mindre biter ca 2 × 3 cm.
Ha på salt.
Dypp bitene først i egg og så i knuste ritzkjeks.
Stek i godt smør i 3-4 min på hver side til de er gyldne.
Velbekomme.
Tanja
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette skal jeg garantert få prøvd:). Elsker fisk og da spesielt torsk, nam nam
Maren:
Så kjekt og høre man kan være til inspirasjon 🙂