Marinade:
1 dl soyasaus
2 ss honning
1 ss hindu kyllingkrydder
2 ts sitron saft
La kyllingfilètene ligge i marinade noen timer.
Stek på grillen noen minutter på hver side.
Tzatziki :
3 dl gresk Youghurt
10 cm agurk kuttet i småbiter
3-4 fedd hvitløk
En klype sukker
1 ts sitron saft
Smak til med salt
La trekke i kjøleskap.
Kok ris etter pakkens anvisning og lag salat etter ønske.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/