Chilibolle- wraps med ramsløkdressing og parmesan
4 pers
Kjøttbollene:
500 g karbonadedeig
1 ss potetmel
1 egg
1 ts sambal oelek
Smak til med salt og pepper
Bland raskt sammen med hendene.
Form med en teskje til kjøttboller.
Stekes i smør på over middels varme til de er gjennomstekt.
Ramsløkdressing :
1 boks lettrømme
3-4 ts ramsløkpurè
Smak til med salt og pepper.
Fyll:
Blad salat
1/2 rødløk
10 plommetomater
1 boks mais
1 gul paprika
150 g revet jarlsberg
75 g revet parmesan
Ha dette i tortillalefsene.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/