Eggesalat


Eggesalat

6 økologiske egg
4 kvaster vårløk
10 cm purre
Masse frisk gressløk
2 dl Rømme
1 dl Majones
2 ts Sitron
1/2 ts sukker
2 ts karri,

Kok 6 egg i 8 minutt fra det begynner å småkoke.
Avkjøl raskt i kaldt vann.

Ha rømme og majones i en bolle.
Tilsett sitronsaft , sukker og karri
Pepper og salt etter smak

Kutt opp grønnsakene og bland inn.
Del hvert egg i 6-8 deler og vend inn.
Eggsalaten kan med fordel trekke en stund i kjøleskap.
Velbekomme.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

4 kommentarer

    1. Har ikke purre, gressløk eller vårløk. Kan jeg bruke finhakket sjalottløk? Orker ikke å dra på butikken nå.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg