Eggesalat


Eggesalat

6 økologiske egg
4 kvaster vårløk
10 cm purre
Masse frisk gressløk
2 dl Rømme
1 dl Majones
2 ts Sitron
1/2 ts sukker
2 ts karri,

Kok 6 egg i 8 minutt fra det begynner å småkoke.
Avkjøl raskt i kaldt vann.

Ha rømme og majones i en bolle.
Tilsett sitronsaft , sukker og karri
Pepper og salt etter smak

Kutt opp grønnsakene og bland inn.
Del hvert egg i 6-8 deler og vend inn.
Eggsalaten kan med fordel trekke en stund i kjøleskap.
Velbekomme.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

4 kommentarer

    1. Har ikke purre, gressløk eller vårløk. Kan jeg bruke finhakket sjalottløk? Orker ikke å dra på butikken nå.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg