Halvgrove restehorn med pølse og bacon

Halvgrove restehorn med pølse og bacon 
24 stk

Deigen:
600 g hvetemel
400 g sammalt grovt
6 dl melk
200 g smør
4 ts sukker
I pk gjær.

Smak til med salt 

 
Ha det tørre i en bakebolle. 
Smelt smøret. 
Ha i melken så væsken blir 37 grader. 


Ha væsken i bakebollen. 
Kjør i kjøkkenmaskin i 5 min.


Heves 45 min. Ha påfyll på trekantene og rull sammen. 
Etterheves i 30 min. Stek i ovnen på 225 grader i 12 min. 


Fyll:
Ost
3 kjøttpølser (eller mer)
150 g bacon
1/2 løk
1 boks mais
4 ss tomatpuré
2 ss ketchup
1 ss oregano
1 ts paprika krydder
Smak til med  pepper.


Stek pølser og bacon og ha i resten.

La surre i 5 min. Avkjøl. 
Legg en skive ost inni og fyll.

Legg en skive ost på toppen av hornet.

          Tanja

2 kommentarer
    1. Baker disse i dag står til heving nå…Og vi gleder oss,ser jo så gode ut,og deigen er helt fantastisk og jobbe med.Blir litt andre ting vi fyller med,siden vi bruker litt rester,men digg blir det uansett😊Takk for deilig oppskrift

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg