Druesaft

2.5 liter druer
I kg sukker
1 ss vaniljesukker. 
Noen fnugg natriumbensoat

Rens bæra og legg de i saftdelen på saftkoker 
lagvis med sukkeret. 
La det koke i ca 4 timer.


Før du tapper saft, ha i vaniljesukker og natriumbensoat i den ferdige varme saften.
Tappes over på sterile varme flasker.
Oppbevares kaldt før bruk.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg