Tanjas halvgrove håndtverkere
(13 store)
Kun en heving på 30 min
1 kg Møllerens pizzamel ( viktig mht luftighet)
400 g sammalt grovt
1 pk tørrgjær
2 ts bakepulver
8 ss olje (jeg bruker solsikke)
1 ts sukker
Smak til med salt .
7-8 dl vann varmes til 38 grader
Ha alt det tørre i en bakebolle.
Ha i lunkent vann og olje.
Elt deigen godt.
Den skal slippe bollen.
La heve i 30 min.
Sett på ovnen på 225 grader.
Del deigen i antall emner du ønsker
Form som kvadrat og trykk litt ned.
Legg på plate med bakepapir.
Pensle med lunken melk.
Ha på frø. Jeg brukte sesamfrø.
Stek midt i ovnen i 18-20 min.
Avkjøl på rist. Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/