Halvgrove håndtverkere


Tanjas halvgrove håndtverkere 
(13 store)

Kun en heving på 30 min

1 kg Møllerens pizzamel ( viktig mht luftighet)
400 g sammalt grovt
1 pk tørrgjær
2 ts bakepulver
8 ss olje (jeg bruker solsikke)
1 ts sukker
Smak til med salt .
7-8 dl vann varmes til 38 grader

Ha alt det tørre i en bakebolle.
Ha i lunkent vann og olje.
Elt deigen godt.
Den skal slippe bollen.

La heve i 30 min.
Sett på ovnen på 225 grader.

Del deigen i antall emner du ønsker
Form som kvadrat og trykk litt ned.
Legg på plate med bakepapir.
Pensle med lunken melk.
Ha på frø. Jeg brukte sesamfrø.
Stek midt i ovnen i 18-20 min.
Avkjøl på rist. Velbekomme.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg