Pasta med bacon, hvit castello & persille

4 pers.

300-450 g bacon
3 dl fløte
150 g hvit castello
4 ts pæremarmelade (eller most godt moden pære)
2 never kruspersille
Smak til med salt og pepper .

500 g spaghetti
Kok pasta etter pakkens anvisning.

Stek bacon og la renne av på kjøkkenpapir.

Varm opp fløten og smelt inn castelloen.
Smelt inn pæremarmelade og ha i salt og pepper.

Riv bort stilkene fra persille og ha i små dusker av persille.
Ha kokt og avrent spaghetti tilbake i gryta.
Klipp opp baconet og ha i gryta.
Hell over sausen og vend godt rundt. Velbekomme.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg