Blomkål og pølseform


Blomkål og pølseform
5-6 pers

3 små blomkål
1/2 stor purre
10 grillpølser
100 g smør
1 dl mel
5 dl melk
3 dl kremfløte
2 ts sambal oelek
1 ts Cayenne
200 g ost (mozzarella)
Smak til med salt

Lag jevning av smør og mel.
Spe med melk og fløte under visping.
Ha i krydderet.
La putre 5 min.

Sett til side.

Del blomkålene i små buketter.
Kutt purre og pølser.
Bland sammen i en stor ildfast form.

Hell over sausen. Strø over ost.
Sett forma nederst i forvarmet ovn på 200 g.

Etter 25 min er blomkålen al dente med tyggemotstand.
Ønsker du den mykere stek i 35 min.
Serveres feks med ruccola og tomat.

Velbekomme.

Her er noen tips til fine ildfaste former som jeg selv også ønsker meg. Klikk på bildene for info

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg