Sei i høstsaus

Sei pepres og saltes

Legg i ildfast form.
Hell over
3-4 dl fløte

Visp inn
4-5 ss cremefraiche
4-6 ts tyttebærsyltetøy.

Ha i
1/2 paprika
1 løk
i biter

Ta noen kvaster frisk timian og klipp noen dryss over .
Sett i ovn på 200 grader i 20 min.

Server gjerne med poteter og bacon.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

9 kommentarer
    1. Dette ser utrolig flott ut =)
      Hvor mye sei skal man bruke i denne oppskriften. Har det noe å si om den er fryst eller fersk?

    2. Laget dette i dag! Brukte lettsaltet torsk med skinn istedenfor sei 🙂 samboer mente det var beste fisken han hadde fått! Var veldig godt alt sammen 🙂

    3. Cialis Besser Levitra Cialis 12 Stuck Side Effects Cephalexin Dogs [url=http://purchasecial.com]generic cialis[/url] Cytotec5mg Vendita Levitra Generico Acquisto

    4. Lagde denne med kveite istedet for sei. Hadde ikke fløte så jeg tok en skvett rødvin i stedet. Fisj for en mat.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg