Sei pepres og saltes
Legg i ildfast form.
Hell over
3-4 dl fløte
Visp inn
4-5 ss cremefraiche
4-6 ts tyttebærsyltetøy.
Ha i
1/2 paprika
1 løk
i biter
Ta noen kvaster frisk timian og klipp noen dryss over .
Sett i ovn på 200 grader i 20 min.
Server gjerne med poteter og bacon.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette ser utrolig flott ut =)
Hvor mye sei skal man bruke i denne oppskriften. Har det noe å si om den er fryst eller fersk?
Beregn 2-300 g pr voksen Benedikte: ). Jeg brukte den billige fryste:). Tinte først
Laget dette i dag! Brukte lettsaltet torsk med skinn istedenfor sei 🙂 samboer mente det var beste fisken han hadde fått! Var veldig godt alt sammen 🙂
Så utroligkoselig å høre 🙂
Jeg har tenkt å bruke fersk seifilet, bør jeg dele den i biter?
AB: Ja. Del den opp i passe porsjonsbiter 🙂
Kordan fløte? Og kordan billigsei? 🙂
Cialis Besser Levitra Cialis 12 Stuck Side Effects Cephalexin Dogs [url=http://purchasecial.com]generic cialis[/url] Cytotec5mg Vendita Levitra Generico Acquisto
Lagde denne med kveite istedet for sei. Hadde ikke fløte så jeg tok en skvett rødvin i stedet. Fisj for en mat.