Sei i høstsaus

Sei pepres og saltes

Legg i ildfast form.
Hell over
3-4 dl fløte

Visp inn
4-5 ss cremefraiche
4-6 ts tyttebærsyltetøy.

Ha i
1/2 paprika
1 løk
i biter

Ta noen kvaster frisk timian og klipp noen dryss over .
Sett i ovn på 200 grader i 20 min.

Server gjerne med poteter og bacon.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

8 kommentarer

Siste innlegg