Biffpasta med ruccola


Biffpasta med ruccola
4 personer

500 g tagliatelle
400 g entrecote eller annet biffkjøtt
3 dl fløte
1 boks snøfrisk
3 ss rømme
2 eggeplommer
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika 
5 cm purre
1/2 løk 
Ruccola

Kok pasta etter anvisning på pakken. 
Hakk opp paprika, purre og løk.
Skjær opp biffkjøttet og strø på salt og pepper. 
Stek hurtig på høy varme. 
Tilsett så grønnsakene og skru av varmen. 

Sausblandingen : 
Sett plata på laveste varme. 
Ha i fløte, rømme og 1snøfrisk. 
Pisk forsiktig mens alt smelter inn. 
Krydre med 
1 ts piffi, 
Smak til med salt og pepper 
Og Santa maria chili exploision. 

Ha pastaen i ett dørslag og hell den så tilbake i panna. 
Ha 2 eggeplommer i sausblandingen og visp lett. 
Tilsett umiddelbart i gryta med pasta. 
Hell over biffen og grønnsakene. 
Vend alt rundt så det blander seg godt. 
Server. Velbekomme.

               Tanja 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg