Biffpasta med ruccola
4 personer
500 g tagliatelle
400 g entrecote eller annet biffkjøtt
3 dl fløte
1 boks snøfrisk
3 ss rømme
2 eggeplommer
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
5 cm purre
1/2 løk
Ruccola
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Hakk opp paprika, purre og løk.
Skjær opp biffkjøttet og strø på salt og pepper.
Stek hurtig på høy varme.
Tilsett så grønnsakene og skru av varmen.
Sausblandingen :
Sett plata på laveste varme.
Ha i fløte, rømme og 1snøfrisk.
Pisk forsiktig mens alt smelter inn.
Krydre med
1 ts piffi,
Smak til med salt og pepper
Og Santa maria chili exploision.
Ha pastaen i ett dørslag og hell den så tilbake i panna.
Ha 2 eggeplommer i sausblandingen og visp lett.
Tilsett umiddelbart i gryta med pasta.
Hell over biffen og grønnsakene.
Vend alt rundt så det blander seg godt.
Server. Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/