Karbonader med soppstuing og blomkål

Her er det brukt elgkjøtt, men man kan også bruke vanlig karbonadedeig.

Soppstuing : 
1/2 boks champinjong
1/2 boks aromasopp stekes på høy varme
4 charlottløk
Stekes med svært lite smør (for god konsistens).
Smak til med salt og pepper

Ha sopp/løk i en liten gryte og dekk godt over med fløte og la koke ned.
Tilsett 1 stor ss med creme fraiche.
Tilsett evt 1 ss hv.mel

Karbonader: 
600 gram elgkarbonadedeig blandes med
1 ts muskat.
Smak til med salt og pepper
2 ss griljermel,
1ss potetmel,
1/2 knust løk
1 dl fløte.
1 egg
Bland dette fort fort sammen
Stek i panna.

Blomkål : 
Blir perfekt og al dente etter 7 min fra kokepunktet.
Velbekomme.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg