Bacon & cheddar tagliatelle
Stek 1-2 pakker bacon
Varm opp
3 dl fløte.
Tilsett 1/3 tube liten baconost
3 ss rømme eller creme fraiche.
7 skiver cheddar
og la det smelte inn.
1/2 gul
1/2 rød paprika
1/2 purre
Kuttes opp
Smak til med salt og pepper
Kok 500 g fersk tagliatelle i 4 min.
La den sile av i dørslag og ha tilbake i gryta.
Tilsett oppklippt bacon og sausen og vend rundt.
Man kan bruke den “falske” cheddaren med bilde av ku på, eller for best smak velge ekte cheddar.
Server. Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Når du skriver liten tube baconost, mener du den “vanlige” tuben, eller sånn porsjonstube til en skive?
Så utrolig godt ut, må lage dette en dag!
Ikke porsjonstube. Tror den er 100 – 150 gram Kristine:
Hvordan cheddar er det du bruker? 🙂
Den gul/oransje Marie: )
Det der blir morgendagens middag 😊 takk👍
Håper du liker den Kine: )
Hvor mange personer er denne beregnet for ? Går det ann å halvere hvis man bare er 1.person ? 🙂
4-5 voksne og barn Terese:
Ser kjempegodt ut. Hvor mange porsjoner er det i oppskriftene dine?
Må prøves
Regner med det er matfløte du har brukt?