Kyllinggryte ( mild 1)
Stek 500 g kyllingfilet i biter med
1 dryss kyllingkrydder tandoori,
salt og pepper.
Smelt
100 smør.
2 dl hvetemel.
8 dl vann,
3 dl fløte og
7 dl eplejuice
Smelt smør og ha i resten .. Røres godt
Tilsett kyllingen.
Hakk opp grønnsaksrester.
og tilsett i gryta som putrer på lav varme
2 charlottløk,
1/2 gul paprika,
1/2 rød paprika,
1/4 purre og
2 kvaster vårløk .
1 hønsebuljong,
2 1/2 ss kyllingkrydder tandoori,
8 kvernkryst chili exploison,
1/2 ss sukker og
2 ss soyasaus.
Smak til med pepper
Ved servering strør du over eplebiter eller har noen skiver eple ved siden av.
Serveres gjerne med ris.
Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hei😊 hvor mange personer er denne oppskriften beregnet til?