Storkjefta Torsketunger med pastinakk & potetpure og syrlig agurksalat
4 per. ca 15 min.
Legg opptinte torsketunger i kaldt eddikvann.
Sett en liten kjele med litt vann i på koking.
Skrell
4 pastinakker og
2 middels store poteter.
Skjær alt i løvtynne skiver og legg i kokevannet.
Kok i 6 min. Hell av vann.
Tilsett 2 ss smør og bruk stavmikser.
Rør inn 4 ss rømme og
2 ss sitron.
Smak til med salt
Sett på stekepanne med smør.
Vend torsketunger i mel,salt og pepper.
Legg i stekepanna og krydre med sitronpepper.
Mens du steker skjær opp
1/2 agurk i skiver.
Ha i 2 dl vann,
2 ss 7 % eddik og
2-3 ts sukker smak til med salt
Snu torsketungene og stek til de er sprø og gylne.
Tanja
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/