Parmesankjøttboller med potetstappe og broccoli.

Kjøttbollene : 
600 gram karbonadedeig
100 gram parmesan
Blandes .

Ha i
1 ts fennikel
1/2 dl brødsmuler eller griljermel.
2 egg
Smak til med salt og pepper
Bland kjapt med hendene.

Potetstappe : 
Kok asterixpoteter i 25 min.
Stapp litt.
Tilsett 100 gram smør
3 dl fløte mens du stapper og rør godt rundt
Tilsett 1-2 dl melk
Smak til med salt,pepper og gressløk

Broccoli smørdampes i lettsaltet vann noen få minutt.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg