Sitronmarinert kalkunfilet med saltsprengte poteter, waldorfsalat og fløtesaus


Sitronmarinert kalkunfilet med saltsprengte poteter, waldorfsalat, mørstekt rosenkål og fløtesaus

Kalkunfilet : 
Gni inn filetene
med saft av sitron,
salt og pepper.
Legg en klatt smør på. I ovnen i ca 30 min på 175 grader
Eller til steketermometer viser 68 grader.

Waldorfsalat:
stivpisk
2 dl fløte.
2 dl majones ( ca 1.5 pakke). vendes inn
Del opp i småbiter
3-4 stangselleri.
150 g valnøtter,
1 rødt stort eple ( jeg bruker alltid pink lady),
100 gr kål finsnittes,
150 gr blå druer deles i to.
Vend alt inn.
Smaksett med saft av 1/2 sitron og 2 ss sukker.

Fløtesaus : 
Lag bruning av 100 g smør og 1.5 dl mel.
5-7 dl vann( etter hvor tykk du ønsker den) og
1-2 dl fløte etter smak.
Smaksett med 1/2 ss soya og 1 ts dijon salt og pepper.

Velbekomme.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg