Sitronmarinert kalkunfilet med saltsprengte poteter, waldorfsalat og fløtesaus


Sitronmarinert kalkunfilet med saltsprengte poteter, waldorfsalat, mørstekt rosenkål og fløtesaus

Kalkunfilet : 
Gni inn filetene
med saft av sitron,
salt og pepper.
Legg en klatt smør på. I ovnen i ca 30 min på 175 grader
Eller til steketermometer viser 68 grader.

Waldorfsalat:
stivpisk
2 dl fløte.
2 dl majones ( ca 1.5 pakke). vendes inn
Del opp i småbiter
3-4 stangselleri.
150 g valnøtter,
1 rødt stort eple ( jeg bruker alltid pink lady),
100 gr kål finsnittes,
150 gr blå druer deles i to.
Vend alt inn.
Smaksett med saft av 1/2 sitron og 2 ss sukker.

Fløtesaus : 
Lag bruning av 100 g smør og 1.5 dl mel.
5-7 dl vann( etter hvor tykk du ønsker den) og
1-2 dl fløte etter smak.
Smaksett med 1/2 ss soya og 1 ts dijon salt og pepper.

Velbekomme.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg