Fres 300-500 gram skinke med
bambusskudd,
gulrot,
grønne bønner,
paprika og
løk.
Krydre med salt og pepper.
( for sterkere versjon kan du også ha feks chili og hvitløk)
Skruestuing:
Kok 250 g pastaskruer.
Smelt 50 g smør
Ha i
1 dl hvetemel.
5 dl melk mens du rører det klumpefritt mens det putrer.
Tilsett 1/2 ts muskat.
Smak til med salt og pepper
La det putre til melsmak er borte, 5-7 min.
Vend inn den ferdigkokte pastaen.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Er den like god uten muskat?
For meg er muskat viktig Anonym: