Spekemattallerken

 

Potetsalat:

6-8 store poteter ( jeg bruker asterix)

kokes i ca 22 min til de er mør.

Avkjøles.

Bland 1 pakke majones og

1 boks rømme.

2 ss lake av sylteagurk og

3-4 sylteagurker finkuttet

LItt vårløk 

1/2 purre.

1 rødt eple ( jeg bruker pink lady). Deles .. 

Smak til med salt og pepper.

La den trekke noen timer i kjøleskap

 

Ved servering kutt opp ett halvt rødt eple og klipp over ekstra vårløk.

Eggerøre beregn pr pers :

2 egg .

1 ss fløte pr egg.

Bittelitt salt.

Klipp gressløk å ha i.

Stek den i panna mens du bruker stekespaden til å skyfle den mot midten av panna fra kantene.

Server med spekemat du liker.

Her er det servert med fenalår,strandaskinke, vikingpølse og biffsalami.

Flatbrød er godt til, men loff er også ett alternativ.
Velbekomme.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

      

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg