Potetsalat:
6-8 store poteter ( jeg bruker asterix)
kokes i ca 22 min til de er mør.
Avkjøles.
Bland 1 pakke majones og
1 boks rømme.
2 ss lake av sylteagurk og
3-4 sylteagurker finkuttet
LItt vårløk
1/2 purre.
1 rødt eple ( jeg bruker pink lady). Deles ..
Smak til med salt og pepper.
La den trekke noen timer i kjøleskap
Ved servering kutt opp ett halvt rødt eple og klipp over ekstra vårløk.
Eggerøre beregn pr pers :
2 egg .
1 ss fløte pr egg.
Bittelitt salt.
Klipp gressløk å ha i.
Stek den i panna mens du bruker stekespaden til å skyfle den mot midten av panna fra kantene.
Server med spekemat du liker.
Her er det servert med fenalår,strandaskinke, vikingpølse og biffsalami.
Flatbrød er godt til, men loff er også ett alternativ.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/