Lag eggedosis av
4 egg og
2 dl sukker.
Skvis to store sitroner for saften og riv det gule på skallet av den ene.
Varm opp sitronen, men ikke kok.
Legg 5 plater gelatin i bløt.
Kryst de for vann og ha i sitronblandingen.
Vend sitronblandingen inni eggedosisen.
Pisk 4 dl fløte
4 ss sukker.
Pisk inn i det andre.
Ved servering kan du rive litt skall av den andre sitronen.
Server gjerne med en kremklatt med revet kokesjokolade.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hvor lang tid i forveien må denne lages?
2-3 dager Mette sjøstrand:
Hei, til hvor mange personer er denne oppskriften?
Mvh,
Rose
Hei,
For hvor mange personer er denne oppskriften, sånn ca? 4-6?
Mvh,
Rose
Rose: Hvertfall 8 🙂
Rose: Ja 🙂