Klementinmarinert kylling med klementin/mandarin saus

1 stor stangekylling gnis inn med smør.

Skvis over to klementiner og krydre med salt, pepper og estragon.

Stek midt i ovnen på 180 grader i ca en time

eller til den har kjernetemperatur på 65 grader.

 

Saus

Smelt en boks mandarin/ananasost med

3 dl fløte i en kjele.

La småputre litt.

Tilsett 1 ts estragon.

Smakt til med salt og pepper. 

 

Salat

Isbergsalat med revet gulrot og eple.

Ha  litt klementinsaft over.

Serveres med ris.

Velbekomme.

            

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg