1 stor stangekylling gnis inn med smør.
Skvis over to klementiner og krydre med salt, pepper og estragon.
Stek midt i ovnen på 180 grader i ca en time
eller til den har kjernetemperatur på 65 grader.
Saus
Smelt en boks mandarin/ananasost med
3 dl fløte i en kjele.
La småputre litt.
Tilsett 1 ts estragon.
Smakt til med salt og pepper.
Salat
Isbergsalat med revet gulrot og eple.
Ha litt klementinsaft over.
Serveres med ris.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/