Fårikål


Fårikål 

2 kålhoder
1.5 kg lammekjøtt (bog)
Hel pepper
Salt og pepper
Hvetemel

Skjær kålen i båter.
Legg i gryta.
Salte og peppre den og strø på tynt lag med mel.
Legg på kjøttet og nytt lag med kål med salt pepper og mel.
Fortsett til gryta er fylt.
Fyll opp med vann.
Ha i hel pepper etter smak.
La dette småkoke til kjøttet løsner fra beina.  ca 1.5 -2.5 ttimer
Kok poteter.
NB fårikålen er best dag nr 2.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg