Cognac og multe is
( virkelig nydelig voksenis )
Grunnoppskrift :
Pisk 5 eggeplommer og
125 g sukker til eggedosis.
Pisk krem av
6 dl fløte
2 ss sukker
1 ss vaniljesukker
Vend eggedosisen inn i kremen.
Tisett 2,5 cl Backe Gabrielsen Xo og 5 rause skjeer med multesyltetøy.
Ha i porsjonsformer eller i brødform og frys ned.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Namm