Cognac og multe is

Cognac og multe is 
( virkelig nydelig voksenis )

Grunnoppskrift :
Pisk 5 eggeplommer og
125 g sukker til eggedosis.

Pisk krem av
6 dl fløte
2 ss sukker
1 ss vaniljesukker
Vend eggedosisen inn i kremen.

Tisett 2,5 cl Backe Gabrielsen Xo og 5 rause skjeer med multesyltetøy.
Ha i porsjonsformer eller i brødform og frys ned.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg