Cognac og multe is

Cognac og multe is 
( virkelig nydelig voksenis )

Grunnoppskrift :
Pisk 5 eggeplommer og
125 g sukker til eggedosis.

Pisk krem av
6 dl fløte
2 ss sukker
1 ss vaniljesukker
Vend eggedosisen inn i kremen.

Tisett 2,5 cl Backe Gabrielsen Xo og 5 rause skjeer med multesyltetøy.
Ha i porsjonsformer eller i brødform og frys ned.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg