Castello og kaffesaus:
2 ss smør
2 ss mel
1- 1.5 dl vann
2 dl fløte
75 g hvit castello
3 ss nytrekt kaffe av Evergood
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Smelt smør og vend inn mel. Spe med væsken. Ha i kaffe,salt og pepper. La putre i 5 min.
Råstekte salviepoteter:
Del poteter etter ønsket antall i båter. Ha på olje,salt pepper og salviekrydder.
Stek i litt smør på godt over middels varme i 10-12 min til de er møre. La de renne av i ett dørslag.
Sopp og løk:
Stek på litt under middels varme til løken er gylden.
Biffen ( ca 1- 1.2 cm tykk)
Ha pepper på biffen. Stek på grill på 350 grader 2×20 sek på hver side. La hvile 5 min.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Såg utrolig godt
Hvorfor skriver dere “av Tanja” på hvert bidige innlegg? Helt unødvendig og uprofesjonelt.
Herregud, blir helt våt i munnen haha, ser sykt godt ut.
Emelie Karlsson:
Så flott og høre 🙂 Var fantastisk godt 🙂
fordi vi er to som legger oppskrifter her. For å skille mellom fiskesuppene våres osv
Når skal Castelloen oppi sausen?
sammen med resten av væsken
denne sausen va nydeli,istedet for vann brukte æ kraft fra kjøttet..denne sausen blir æ å bruke mye..takk Tanja.
kjellfrid amundsen:
Tusen takk for det, og så kjekt da 🙂 Bare hyggeli.
Så flott kjellfrid amundsen: si det gjerne på gruppa så andre tør å prøve
Den sausen var bare knallgod 🙂
Så herlig å høre Anonym: )
Hvor får jeg tak i hestebiffen ?
Tjoms71: Jeg kjøper det i Sverige 🙂